intersig logo

Uvjeti korištenja

Ove internetske stranice vlasništvo su tvrtke INTER SIG d.o.o. i koriste u svrhu promidžbe poslovanja tvrtke. Stranice sadrže informacije o tvrtki i uslugama koje nudi te polaže autorska prava nad sadržajem stranice.

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice, korisnik automatski prihvaća sve uvjete korištenja. Korisnici su dužni pročitati uvjete korištenja te se smatra da su s njima upoznati i da ih u potpunosti razumiju.

INTER SIG d.o.o. kao vlasnik zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja stranice kao i svih podstranica koje su sastavni dio stranice bez obaveze prethodne najave. INTER SIG d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

INTER SIG d.o.o. u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati vezano za korištenje stranice, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja stranice.

Sadržaj na stranici zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranici isključivo su vlasništvo INTER SIG d.o.o. i ne smiju se na bilo koji način koristiti bez dozvole vlasnika.

Info

INTER SIG d.o.o. - Zagreb, Unčanska 4

tel +385 1 2300133 - gsm +385 98 1994800

e-mail: info@intersig.hr

uvjeti korištenja - impressumzaštita privatnosti